Reisadvies

The Travel District biedt een unieke service waarbij jij een persoonlijk, onafhankelijk en objectief reisadvies ontvangt - zonder intentie die reis ook te boeken.

Hou je graag alles zelf in de hand maar wil je wel advies van een reisprofessional?
Heb jij al een vlucht geboekt maar wil je graag nog advies over de invulling van je reis?
Droom jij al jaren van een wereldreis en wil je weten wat er voor nodig is om die droom uit te laten komen?

 

Dan ben je bij The Travel District aan het juiste adres! The Travel District biedt een unieke service waarbij jij een persoonlijk, onafhankelijk en objectief reisadvies ontvangt – zonder intentie die reis ook te boeken.

 

Zoveel mensen zoveel wensen. The Travel District begrijpt dat niet iedereen op dezelfde manier reist, of op dezelfde manier zijn reizen wil boeken.
De één heeft graag de hele reis vooraf geregeld, de ander legt zich liever helemaal niet vast.

 

Wat biedt The Travel District?
The Travel District adviseert jou objectief en onafhankelijk en met jouw persoonlijke reisvraag. Of jij nou alleen wilt sparren over de route van een voorgenomen reis, de haalbaarheid van een reisdroom wilt toetsen, of zeer specifiek advies wilt over een bepaalde bestemming: na een persoonlijk gesprek met The Travel District weet jij waar jij aan toe bent.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Jij neemt contact op met The Travel District en wij plannen met jou een geschikt moment om elkaar te ontmoeten of te (video)bellen. Het eerste half uur is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Jij vertelt wat jouw plannen zijn, wat jouw specifieke hulpvraag is en ik leg jou uit hoe ik jou kan adviseren. Is dat wat jij zoekt, dan gaan we samen aan de slag. Afhankelijk van de omvang van de reisvraag hebben wij één of meerdere gesprekken. Als alles duidelijk is en jij tevreden bent met het reisadvies, vat The Travel District het advies voor jou samen in een document zodat je altijd op de informatie terug kunt vallen.

 

Wat zijn de kosten?
Na het eerste, vrijblijvende half uur wordt €27,50 per half uur in rekening gebracht.

 

Worden de plannen onverwacht toch best concreet en vindt jij het fijn dat The Travel District een vrijblijvende offerte maakt?
Als het tot een boeking komt, brengt The Travel District de Service Fee van €50 niet in rekening.

 

NB: Wil jij professioneel reisadvies en heb je wel de intentie om te boeken? Dan is het reisadvies gratis.

 

Interesse? Klik hieronder en neem contact op met The Travel District: