Recensies

Wat vinden onze reizigers ervan?

Wat vinden onze reizigers ervan?

Aisling de Kruijf

Terwijl ik plannen aan het maken was voor mijn grote reis naar het Afrikaans continent maakte ik kennis met The Travel District. Mijn baan had ik opgezegd met ​het doel een lange reis maken, zonder de reis vooraf al helemaal uit te stippelen. En zonder vantevoren al te weten op welke datum de reis zou eindigen. Een mooi plan, maar erg lastig om je op voor te bereiden. Lisette heeft mij geholpen met het vinden van een geschikt vliegticket. Een flexibel vliegticket met uitstekende voorw​aarden. Een ticket waarmee ik binnen een jaar kan terugreizen, zelfs vanaf andere vliegvelden! Dit ticket past perfect bij mijn wensen.

Miranda Fennis

Als je aan Lisette denkt, denk je aan reizen. Ze doet dit zelf graag en veel, maar kan deze ook als geen ander organiseren. Vanwege haar inlevingsvermogen en eigen (reis)ervaring weet ze precies hoe ze een onvergetelijke reis kan samenstellen. Wij hebben samengewerkt bij een grote Amerikaanse Multinational. De slogan van dit bedrijf is Just do it en dit gaat zeker op voor Lisette! Ze heeft een hands on mentaliteit en als haar leidinggevende ontving ik van de klant veel complimenten over haar excellente service.

Ans van Leeuwen

Wij hebben diverse reizen gemaakt die door Lisette zijn samengesteld. Bv: een prachtige fly-drive met onze vrienden door het westen van de USA, een rondreis West-Australië en een avontuurlijke reis door Zuid-Afrika en Mozambique waarbij alle accommodaties stuk voor stuk heel bijzonder waren. Ook een familiereis met ons gezin naar Sumatra en Java was heel bijzonder en wederom klopte alles! Lisette heeft veel ervaring met individuele reizen over de hele wereld en deze ervaring vertaalt zich in de samenstelling en verzorging van je reis van het moment van vertrek tot thuiskomst. Zorgeloos reizen is heel wat waard!

Kathy Bassett

Lisette heeft onze reis naar Cuba tot in de puntjes verzorgd! Zoek je iemand die maatwerk kan leveren dan ben je bij Lisette aan het juiste adres: communicatief en efficient.

Marga Luyten

Dankzij de door Lisette geadviseerde route en perfect geselecteerde accomodaties in en nabij de parken is onze reis door West-Amerika onvergetelijk geworden.

Wil jij ook graag een recensie achterlaten?

Wij horen graag wat jij van ons vindt!

Plaats hier jouw recensie
Chat openen