Lang op reis

Een lange reis is een life changing experience en zet veel voeten in aarde. Of jij nou kiest voor een Gap Year, een wereldreis zonder óf met kinderen of vrijwilligerswerk gaat doen in het buitenland: The Travel District helpt jou op weg.

Ga jij voor langere tijd op reis en vind je dat best wel spannend? Dat is niet zo gek! Een lange reis is een life changing experience en zet veel voeten in aarde. Of jij nou kiest voor een Gap Year, een wereldreis zonder óf met kinderen of vrijwilligerswerk gaat doen in het buitenland: je komt gegarandeerd vol nieuwe en heel speciale ervaringen terug.
 
Een lange reis is minder goed te overzien dan een vakantie van een paar weken. Daarnaast wil je vaak niet teveel vastleggen om jouw vrijheid te behouden. Aan de andere kant wil je de reis wel goed plannen en verstandige keuzes maken bij de voorbereiding van jouw reis. The Travel District biedt uitkomst.

 

Wat kan The Travel District voor jou betekenen?
The Travel District voorziet jou graag en geheel vrijblijvend van een reisadvies voor jouw bijzondere reis. We bespreken jouw wensen, kijken naar mogelijke reisroutes en zorgen ervoor dat jij met vertrouwen de juiste keuzes voor jouw reis kunt maken. We zoeken de beste vlucht voor jouw reis en overwegen daarbij de kosten, de mate van flexibiliteit en de geldigheidsduur van het ticket. Je wilt tenslotte genieten van jouw vrijheid en flexibiliteit behouden, mochten jouw plannen wijzigen. We zoeken een fijn ho(s)tel voor de eerste nachten zodat jij rustig op jouw bestemming kan ‘landen’ na het afscheid van thuis. Zijn er nog meer onderdelen die je vooraf vast wilt leggen? Daar helpt The Travel District je graag bij. Ook kijken we samen naar de juiste verzekering voor jouw reis. Voor deze service rekent The Travel District een Service Fee van €75.

 

Tijdens de reis
Omdat een lange reis vaak minder goed is te overzien dan een vakantie van een paar weken, biedt The Travel District een unieke extra service. Voor een vast bedrag per maand, kan jij ten alle tijden op The Travel District terugvallen. Heb je je volgende bestemming bepaald, maar kan je niet achterhalen hoe je er het best kan komen? App The Travel District. Vraag je je af of je een visum nodig hebt voor je volgende bestemming? App The Travel District. Zit je er even helemaal doorheen en heb je behoefte aan een luisterend oor of een reisadvies? App The Travel District.

 

Voor deze unieke service brengt The Travel District €50 per maand in rekening, studenten betalen €25 per maand.
Ga jij langer dan 6 maanden op reis? Contact The Travel District en we bespreken n.a.v. jouw reisduur een passend tarief.

 

Waarom The Travel District?
Lisette heeft zeer veel ervaring op het gebied van lange reizen. Op haar 20e reisde ze een jaar alleen met haar rugzak door Australië. Tien jaar later, op haar 30e, reisde ze met haar vriend een jaar om de wereld door 25 landen – zoveel mogelijk overland en met een minimum aantal vluchten. Op haar 36e studeerde ze een semester aan de universiteit in Bangkok en woonde ze 5 maanden in deze geweldige stad. En op haar 40e brak Corona uit tijdens haar vakantie in Thailand en verbleef ze onverwachts en onvoorbereid met haar vriend en zoontje van 1,5 jaar voor 4,5 maand in Zuid-Thailand. Door deze ervaring met lange reizen weet Lisette wat er nodig is voor een goede voorbereiding en kan Lisette zich goed verplaatsen in jouw situatie. Daarnaast heeft Lisette toegang tot de systemen van honderden leveranciers van reisdiensten, waardoor zij jou waar nodig de helpende hand kan bieden.

 

Interesse? Klik hieronder en neem contact op met The Travel District: