Top 5 – beste Skybars in Azië

16 februari 2022 | Lisette

Zeker doen als je in een wereldstad bent: een Skybar bezoeken. Er gaat niks boven een stad van bovenaf bewonderen onder het genot van je favoriete drankje. Tip: zorg dat je er een half uur voor zonsondergang bent. Zoek het beste plekje, bestel een drankje en geniet van het prachtige moment dat de dag overgaat in de nacht.

 

1 –Vertigo Moon Bar, Bangkok

Met overtuiging op nummer 1: Vertigo Moon Bar in Bangkok, bovenop het Banyan Tree Hotel in de wijk Sathon/Silom. Eenmaal binnen brengt een supersnelle lift je binnen no-time naar de 59e verdieping, de laatste vijf verdiepingen gaan ter voet. Eenmaal buiten ben je letterlijk on top of the world en word je verrast met een 360° zicht over Bangkok. Wat deze skybar extra bijzonder maakt is dat deze volledig in de buitenlucht is. De wind door je haren, een wijntje in je hand en een adembenemend uitzicht…op en top genieten.

 

 

2 – Skybar & Infinity pool Marina Bay Sands, Singapore

 

Skybar en op 340 meter hoogte tevens het hoogste en grootste rooftop infinity pool ter wereld: Marina Bay Sands. Architectonisch is het Marina Bay Sands, wat eruitziet als een gigantisch schip, exceptioneel. Niet goedkoop, maar als je echt een unieke Singapore-ervaring wilt boek je hier een kamer met zicht op de prachtige skyline van Singapore. Neem een duik in het prachtige zwembad en geniet van de lichtshow die zich onder je afspeelt.

 

 

3 – Level 43 Rooftop Bar & Lounge, Dubai

Level 43 Sky Lounge bevindt zich op de 43e verdieping van het Four Points by Sheraton hotel aan de Sheikh Zayed Road. Een van de hoogste skybars van Dubai, in de buitenlucht. Wat Level 43 onderscheidt van andere Skybars is dat deze zich niet bovenop het gebouw bevindt. Hierdoor heb je geen zicht naar de stad onder je, maar heb je het gevoel dat je je midden in de skyline van Dubai bevindt.

Let op, de minimale toegestane leeftijd van bezoekers is 21 jaar.

 

 

4 – Skybar at Traders Hotel, Kuala Lumpur

 

Op de 33e verdieping van het Traders Hotel, blijft deze skybar ongekend populair. Deze skybar is overdekt, met een groot zwembad en geeft een frontaal uitzicht op de Petronas Towers. De gezellige cabana booths met een overdaad aan kussens nodigt uit hier tot ver na zonsondergang te blijven hangen. Reserveren aangeraden.

 

 

 

 

 

 

5 – New York Bar, Tokyo

New York bar, op de 52e verdieping van het Park Hyatt hotel, is echt even anders dan andere skybars. Chic, stijlvol, een cocktailbar met een jazzy touch. Laat je meeslepen door het prachtige uitzicht, cocktail in de hand, luisterend naar live muziek. Minder geschikt voor kinderen.

 

 

 

The Travel District bezocht – naast deze Skybars – nog veel meer bijzondere Skybars en kan je hier heel goed over adviseren. Benieuwd? Klik op de link hieronder en neem contact op!


Deel dit artikel